Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli akak mebdelıkları yahut dolaplar bu alanda lüks bir atmosfer oluşturmanın canlı bir yolunu sunar.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine iz satmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge güçlülık katarken hem de alanın aydınlanmasını katkısızlayarak hararetli renk yararlanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde değerlendirmek kolaylaşıyor. 

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve habbe sair odalarıyla angajmanyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana boy bos tren.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız alanı bol kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak karınin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler için sizlere adidaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye birebir renkler için antrasit renk tonları yer alsa da bu renk ile birçok rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, bulutsuz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine henüz koyu gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Yalın ve modern stilli temsil fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda şerif ve prezantabl bir görünüm elde kılmak isteseniz da kolay kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi işletmek muhtevain deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

ışıklandırma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen kritik bir unsurdur ve ortamın aydınlık kalmasını uydurmak sinein düz stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Sükselı bir gri goldfix tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat kuruluşda yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Zahir birbirine mana ve görünüş olarak aya tabana bu zıt dü rengi bir arada tutmak muhtevain oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Antrasit kaba ve dip gri tonlarına sahip olup çoğu kez mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bâtınindeki antrasit minerallerinden ilham allıkınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda sıklıkla antrasit duvar boyas yeğleme edilir.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir ortam katan gökçe antrasit ile kebir bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazısının kap resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu goldfix kucakin de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page